Colonne & Vaganee

Installateur van centrale verwarming

Colonne & Vaganee is een bedrijf uit Mechelen dat sinds 1985 actief is in de verwarmingssector. Ons grootste doel is het optimaliseren van verwarmingsinstallaties op een milieuvriendelijke en energiebesparende manier zoals hoogrendementsketels, gasketels, mazoutketels, pelletketels, condensatieketels, warmtepompen, boilers, zonneboilers en ventilatiesystemen.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
S

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies
P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van zonnepanelen waar we trots op zijn

  • Installatie van fotovoltaïsche cellen
  • Bonheiden
Colonne & Vaganee - Installatie van fotovoltaïsche cellen  - Bonheiden
> Meer

Colonne & Vaganee, installateur van centrale verwarming

Buiten plaatsing vinden wij een goede na-service even belangrijk. U kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud of herstellingen. Werp gerust eens een blik op enkele van onze gerealiseerde projecten en u zal snel overtuigd zijn van ons vakmanschap.

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in: Mechelen, Walem, Heffen, Hombeek, Leest en Muizen.